Sauna

Niet alleen op vakantie een Finse sauna maar ook in je eigen tuin

Niet alleen op vakantie een Finse sauna maar ook thuis! Na mijn laatste vakantie wist ik het zeker. Ik wilde ook een sauna thuis. Wellness vakanties zijn heerlijk om te ontspannen en weer op te laden. Maar hoe fijn zou het zijn als dat gewoon thuis zou kunnen? Ook buiten de vakanties om gaan we regelmatig een dagje naar de sauna. Dat kost eigenlijk ook best veel geld en het is ook elke keer weer gepuzzel wanneer het lukt om te gaan met oppas en onregelmatig werk. Als je niet alleen op vakantie van een Finse sauna gebruik maakt maar ook thuis dan ben je veel flexibeler.  We besloten dus om ons in te lezen in de mogelijkheden van een sauna.

Finse sauna

Niet alleen op vakantie een Finse sauna

Nu kun je een sauna binnen laten plaatsen of buiten in de tuin. Omdat wij echt een Finse sauna wilden, was de tuin de meest logische keuze. Gelukkig leent onze diepe en beschutte tuin zich hier prima voor. Via internet zijn we gaan zoeken naar leveranciers van sauna’s. We kwamen toen al snel uit bij een specialist op het gebied van Wellness. Bij Bodyfit maken ze sauna’s op maat. Helemaal naar jouw wensen. Dat leek ons wel wat dus we besloten een bezoek te brengen aan de showroom van Bodyfit.

Wellness

Op maat gemaakt naar jouw wensen

Hier hebben ze ons heel goed geholpen. Samen met de adviseur hebben we onze wensen in kaart gebracht en op basis van die wensen en ons budget hebben we de sauna samengesteld. Verschillende opties en mogelijkheden zijn besproken zodat we een goede keuze konden maken. Na onze goedkeuring op het ontwerp is de sauna gebouwd in de eigen fabriek. Het montage en installatieteam van Bodyfit heeft de sauna vervolgens bij ons bezorgd en geïnstalleerd. Nu is het elke dag vakantie in onze tuin!